Guest Posts & Articole

iWebz365.ro vă oferă posibilitatea de a publica o postare sau un articol pentru invitați. Este o mare oportunitate de a construi reputația la nivel local cu domeniul nostru web axat pe Romania. Acest serviciu este gratuit, dar trebuie îndeplinite mai multe cerințe.

Cerințe:

  • conținutul articolului trebuie să aibă 500 de cuvinte sau mai mult și trebuie să fie scris într-un mod informativ
  • autenticitatea articolului trebuie să treacă Copyscape (articolele copiate, articolele întocmite NU sunt acceptate)
  • conținutul articolului NU trebuie să aibă legătură cu jocuri de noroc, pentru adulți, produse farmaceutice, ură sau orice lucru considerat ilegal în Romania sau lipsit de etică
  • orice linkuri externe din articol vor fi marcate ca <<sponsorizate>> – maxim 1 link de ieșire către site-ul web al scriitorului
  • conținutul articolului trebuie să fie scris în limba locală a domeniului – romana
  • ne rezervăm dreptul de a face modificări articolului postat, incluzând imagini sau linkuri relevante către alte articole

Ne rezervăm dreptul de a selecta articolele care sunt publicate pe iWebz365.ro și de a elimina orice postări care se consideră că nu îndeplinesc calitatea noastră sau oricare dintre cerințele de mai sus.

Alte recomandări SEO

Știm că mulți oameni caută să publice articole pentru a obține backlink-uri către site-ul lor principal. Deși acceptăm includerea backlink-ului, acesta va fi marcat ca sponsorizat. Acest lucru va crea în continuare o anumită valoare SEO, deoarece este încă un link care vine de la un domeniu nou și ajută la crearea diversității link-urilor către proprietar.

Mai multe opțiuni SEO pentru tine ar fi:

Verificați site-ul HowToSEO.Guide pentru o listă de oportunități SEO excelente, cum ar fi instrumente de backlink, care vă vor ajuta să găsiți opțiuni guest posting și crește diversitatea link-urilor, instrumente de conținut pentru a scrie rapid articole autentice și instrumente de cercetare menite să-ți îmbunătățească SERP-urile cu noi cuvinte cheie.

Sfaturi pentru postarea oaspeților

Dacă nu sunteți sigur cum să abordați o oportunitate de blogging pentru invitați, va trebui să vă cunoașteți nișa și cum să vă promovați. Deși poate părea descurajantă la început, acest proces este de fapt destul de simplu. Există multe resurse pe care le puteți folosi pentru a găsi un public vizat și a vă viza mesajul. Cel mai important sfat pentru succes este păstrarea autenticității. Dacă nu reușiți să vă transmiteți mesajul în mod autentic, va trebui să faceți câteva modificări.

Primul sfat este să eviți să faci postări de oaspeți despre tine. Deși poți să-ți menționezi compania în biografia autorului, cea mai mare parte a postării tale nu ar trebui să fie despre afacerea ta. Dacă nu sunteți sigur cum să procedați în acest sens, puteți utiliza instrumente precum Digg și Oktopus pentru a găsi blogurile de top care acceptă postări pentru invitați. Odată ce ai identificat cel mai bun blog pentru nișa ta, poți începe să scrii postarea pentru invitați. Odată ce ați început să primiți trimiteri, asigurați-vă că vă corectați postările.

Odată ce ați selectat blogul potrivit pentru postarea dvs. de invitat, trebuie să aflați cum este publicul site-ului respectiv. Postarea dvs. de invitat ar trebui să aibă subiecte care vor fi relevante pentru publicul lor. Folosirea platformelor de social media precum Digg și Oktopus vă poate ajuta să găsiți cele mai populare postări de blog pe Internet. Odată ce aveți aceste informații, puteți începe să vă prezentați conținutul. Amintiți-vă, postarea dvs. de invitat este menită să-și ajute publicul, nu propria dvs. marca.